Honlap_aloldal_v2
Programok

BORKURZUS

Alapfokú borismereti kurzusokat tartunk a fesztivál ideje alatt a Magyar Sommelier Szövetség szakmai támogatásával. Részvétel csak karszalaggal, előzetes bejelentkezés alapján. A kurzusok maximum 25 fővel indulnak.

SZABADULÓSZOBA

A fesztivál alatt nagy sikerrel működik szabadulószobánk, ahol a borkóstolás igazi titkát fedezhetitek fel!
A szoba nehézségi szintje: 8/10, időtartama kb. 45 perc. 3-5 fős csoportok jelentkezését várjuk.


Gyerekprogramok

A Vingardium az a borfesztivál, ahol  a gyerekek is jól érzik magukat, hisz minden szögletben vár rájuk valami kaland, érdekesség, látványosság, játék. A gyermekjátszóban jobbnál jobb játékokra találnak, a fák között gibbon slackline-on egyensúlyozhatnak, a gasztroudvar nyalánkságokkal csábít, a pihenőkertben elnyújtózhatnak a sok kaland után.

JÁTSZÓHÁZ PROJEKT

Ha szívesen játszanátok izgalmas, bár nem közismert társasjátékokkal (Dixit, Lego Activity, Ticket to Ride, Panic Lab, Dobble), akkor a Játszóház Projekt sátránál a helyetek.

Gyertek és törjetek világuralomra! 😉

ÖKO játékok

Aki gyermekkel érkezik, ki ne hagyja az ÖKO játékokat a gyerekligetben, ahol környezettudatos, interaktív játékokon keresztül játszva tanulhatnak, miközben felejthetetlen élménben lesz részük.

FÉNYFESTÉS, FÉNYHOMOKOZÓ

PIHENŐKERT

A fesztivál már délután várja látogatóit, gyere és relaxálj nálunk, érdemes megpihenni az esti forgatag előtt. A szabadtéri kényelmet raklap bútorokkal, babzsákokkal és függőágyakkal biztosítjuk, de zöld területet szabadon bevehetitek. Annak aki szeret a fűben heverészni, nálunk a helye!

SLACKLINE

A slackline egy látványos és szórakoztató, mégis komoly koncentrációt igénylő sport. A fák között kifeszített, alig pár centiméter vastag, ruganyos kötélen mindenki kipróbálhatja, hogy milyen lehet kötéltáncolni.

TÉRTÁNC

A Liget Táncegyüttes eddig minden évben megörvendeztetett minket egy izgalmas előadással. Az együttes Magyarország egyik legfiatalabb táncegyüttese.