Alapfokú borismereti kurzusokat tartunk a fesztivál ideje alatt a Magyar Sommelier Szövetség szakmai támogatásával. Részvétel csak karszalaggal, előzetes bejelentkezés alapján. A kurzusok maximum 25 fővel indulnak.

A kurzusok:

Szeptember 1.Szeptember 2.Szeptember 3.
17:30 Ki a sommelier? Petzold Attila Sommelier – szaktanácsadó
19:00 Sajtok és borok párosítása Deák József Vendéglátó szakoktató
16:00 Magyarország borvidékei Dékány Tibor Bor és Piac – újságíró
17:30 Amikor a dugót kihúzod Dékány Tibor Bor és Piac – újságíró
19:00 Pálinkakészítés, pálinkakultúra, párlatkóstolás Petzold Attila Sommelier – szaktanácsadó
16:00 Borkóstolás technikája Fabók Mihály Gundel Étterem – sommelier
17:30 Terroir és reduktivitás egyazon borban Fehér Anna Koch Borászat
19:00 Kóstoljunk magas fokon! (pálinka kóstolás) Petzold Attila Sommelier – szaktanácsadó