Gyerekprogramok

 

A Vingardium az a borfesztivál, ahol  a gyerekek is jól érzik magukat, hisz minden szögletben vár rájuk valami kaland, érdekesség, látványosság, játék. A gyermekjátszóban jobbnál jobb játékokra találnak, a fák között gibbon slackline-on egyensúlyozhatnak, a gasztroudvar nyalánkságokkal csábít, a pihenőkertben elnyújtózhatnak a sok kaland után. Az idei meglepetéseinkről akkor még nem is szóltunk… 🙂

Szeptember 1-jén koncert is vár a legkisebbekre, a Katáng zenekar hozza el varázslatos, mesés műsorát. A Katáng a gyerekeknek írt dalokon, megzenésített verseken keresztül kíván szólni az egész családhoz. Sajátos zenéjük a kelta, magyar, klezmer és balkán népzene hangulataiból merít és jeles magyar költők verseiből táplálkozik. Bensőséges hangulatú dalaikból mesék kerekednek ki, amelyek megmozgatják a gyerekek és a felnőttek fantáziáját. Ennek a világképnek fontos eleme a természet szeretete, az állatok, növények, a természeti jelenségek, így a folyók, források, erdők, mezők világa.

Szeptember 1.  11:00
katang

JÁTSZÓHÁZ PROJEKT

Ha szívesen játszanátok izgalmas, bár nem közismert társasjátékokkal (Dixit, Lego Activity, Ticket to Ride, Panic Lab, Dobble), akkor a Játszóház Projekt sátránál a helyetek.

Gyertek és törjetek világuralomra! 😉

 

HINTAYO GÁLYA

A GÁLYA olyan művészeti alkotás, amely bármely korosztály számára élményt nyújthat. Pattanjatok fel a GÁLYA-ra és élvezzétek a napsütést!

Nyitvatartás: 

2018. augusztus 31. 15:00 – 21:00
2018. szeptember 1. 11:00 – 21:00

A GÁLYA karszalaggal vehető igénybe!

 

FÉNYFESTÉS, FÉNYHOMOKOZÓ

 

SLACKLINE

A slackline egy látványos és szórakoztató, mégis komoly koncentrációt igénylő sport. A fák között kifeszített, alig pár centiméter vastag, ruganyos kötélen mindenki kipróbálhatja, hogy milyen lehet kötéltáncolni.

 

PIHENŐKERT

A fesztivál már délután várja látogatóit, gyere és relaxálj nálunk, érdemes megpihenni az esti forgatag előtt. A szabadtéri kényelmet raklap bútorokkal, babzsákokkal és függőágyakkal biztosítjuk, de zöld területet szabadon bevehetitek. Annak, aki szeret a fűben heverészni, nálunk a helye!