Gyerekprogramok

 

A Vingardium az a borfesztivál, ahol  a gyerekek is jól érzik magukat, hisz minden szögletben vár rájuk valami kaland, érdekesség, látványosság, játék. A gyermekjátszóban jobbnál jobb játékokra találnak, a fák között gibbon slackline-on egyensúlyozhatnak, a gasztroudvar nyalánkságokkal csábít, a pihenőkertben elnyújtózhatnak a sok kaland után.

Június 15. szombat 11:00
Tamás Éva Játéktára

JÁTSZÓHÁZ PROJEKT

Ha szívesen játszanátok izgalmas, bár nem közismert társasjátékokkal (Dixit, Lego Activity, Ticket to Ride, Panic Lab, Dobble), akkor a Játszóház Projekt sátránál a helyetek.

Gyertek és törjetek világuralomra! 😉

 

FÉNYFESTÉS

 

SLACKLINE

A slackline egy látványos és szórakoztató, mégis komoly koncentrációt igénylő sport. A fák között kifeszített, alig pár centiméter vastag, ruganyos kötélen mindenki kipróbálhatja, hogy milyen lehet kötéltáncolni.

 

PIHENŐKERT

A fesztivál már délután várja látogatóit, gyere és relaxálj nálunk, érdemes megpihenni az esti forgatag előtt. A szabadtéri kényelmet raklap bútorokkal, babzsákokkal és függőágyakkal biztosítjuk, de zöld területet szabadon bevehetitek. Annak, aki szeret a fűben heverészni, nálunk a helye!