Kisszínpad

Aki elvonulósabb, meghittebb környezetet keres, annak a kisszínpadánál a helye. A nagyszínpadi koncertek szünetében kellemes lounge zene vár minket.

Augusztus 31. péntek

Manaman nem zenész, nem művész, nem gyógyító, egyszerűen csak közvetítője a jótékony hangoknak és rezgéseknek. Dallamai kis történetek, melyek belső utazásra inspirálnak, míg a Peter Hess módszeren alapuló hangmasszázs kezelései során újrateremtődhet bennünk a harmónia.

Mikor lehetsz részese?
A Patruska koncert után kb. 17.45-től és a Mongooz and the Magnet koncert után kb. 19.45-től.
Várunk mindenkit szeretettel!

Szeptember 1. szombat

Szombaton, szeptember 1-jén a Budapest Open Mic szervezésében várjuk a különböző előadókat. A belvárosi klubokban nagy sikerrel működő kezdeményezés keretében a szárnypróbálgató ifjú tehetségektől kezdve az ismertebb előadókig többen bemutatkoznak, hogy megmutassák mire képesek. Az Open Mic egy nagyon egyszerű műfaj: bejelentkezés vagy alkalmi kedv alapján különböző stílusú zenészek kapnak rövid játéklehetőséget. Utazó zenész, megmutatkozni vágyó amatőr, kísérletező profi. Minden előadó szívesen lép fel egy új helyszínen, új közönség előtt, új dalokat kipróbálva: a motiváció változó, a mikrofon stabil.A közönségnek garantáltan változatos, izgalmas műsorban lesz része!

A Budapest Open Mic Színpad műsora: 

13.30-14.30 – Bátori Miki [HU] | Denae Rae [USA]

16.00-16.30 – Poplesz [HU] | Tom Dent [UK]

18.00-18.30 – Red One House [HU]

20.00-20.30 – Some PPL [MK] | The BG Page [USA]

(Jelentkezőket a helyszínen is szívesen látunk és az időkeret függvényében felléphetnek!)